Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Čekam ih na zicer... 3 poslednje utakmice igram sa ovom formacijom i dobijam, redom, 5-2, 3-2, i 3-0... Promenio sam golmana, možda je to razlog Jbg, ubio me Nordeus sa povredama defanzivaca, nisam hteo iz principa da trošim crvene... Juče mi je DMC igrao na poziciji štopera, četvrti defanzivac bio suspendovan, a 3 su povređena...
    Impresivno i definitivno smiješno,a sa 4 u obrani da igraš primio bi više golova

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Impresivno i definitivno smiješno,a sa 4 u obrani da igraš primio bi više golova
    Jbg, kad igram sa 3, 4 ili 5 u odbrani, primam golove k'o lud, a napad ništa... pa reko', 'ajde da probam da dam 3-4 gola, ako protivnik već daje 2-3... Sa ovom formacijom dole sam uzeo triplu krunu i još 2 titule u 3 sezone, ali ove sezone nešto ne štima, odbrana i golmani u k**cu... pa kad je već odbrana najgori deo tima, onda bolje da ih imam što manje u timu

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-79.png

A što je najsmešnije, ja nemam krila u timu, igraju napadači sa žutim trouglovima, plus mi se dešava da DMC igra štopera, a AMC na MC poziciji...

Jbg, kad igram sa 3, 4 ili 5 u odbrani, primam golove k'o lud, a napad ništa... pa reko', 'ajde da probam da dam 3-4 gola, ako protivnik već daje 2-3... Sa ovom formacijom dole sam uzeo triplu krunu i još 2 titule u 3 sezone, ali ove sezone nešto ne štima, odbrana i golmani u k**cu... pa kad je već odbrana najgori deo tima, onda bolje da ih imam što manje u timu

Click image for larger version. 

Name:	79.PNG 
Views:	21 
Size:	90.2 KB 
ID:	54910

A što je najsmešnije, ja nemam krila u timu, igraju napadači sa žutim trouglovima, plus mi se dešava da DMC igra štopera, a AMC na MC poziciji...
    Takva kemijanje na mom lvlu MOS samo sanjat ozbiljno

VIP
    Takva kemijanje na mom lvlu MOS samo sanjat ozbiljno
    Kad ne ide regularno, probaš nešto neregularno i k**čiš se kao Mourinho, ako pobediš, naravno Može to i na višim levelima, zaboravljaš da je ovo Nordeus pravio

Kad ne ide regularno, probaš nešto neregularno i k**čiš se kao Mourinho, ako pobediš, naravno Može to i na višim levelima, zaboravljaš da je ovo Nordeus pravio
    Probao sam danas pa popio 5 komada od MNK Kaskade

VIP
    Probao sam danas pa popio 5 komada od MNK Kaskade
    Probaš nešto treće, jbg... Probaj ovu moju varijantu, sa dva defanzivca...