Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Čudna ova igra zadnjih dana... Moj glavni tim danas izgubio i pao na 4. mjesto nakon poraza jučer. Statistički smo bili malo bolji, ocjene su dosta dobre (najslabija 6.8) ali svejedno sam poražen 0-1 . Sreća u nesreći pa je konkurent odigrao neriješeno pa sam zadržao jalovu prednost od 1 boda.
    Dnirpo je igrao jutros utakmicu lige u kojoj je pri vodstvu od 1-0 ostao bez DC-a u 58' (2. žuti), gosti su izjednačili, ali u 88' ulazi Alvaro Morata (AML-AMC-AMR na AML) i u kontranapadu u 90' zabija za konačnih 2-1 7 pobjeda u nizu rezultirali su 3. mjestom na ljestvici sa 43 boda, drugoplasirani ima 2 boda više, ali prate nas 3 tima sa 3 boda zaostatka, treba biti oprezan.
    Za 30ak minuta igramo uzvrat LP kod kuće, u gostima je bilo 1-1, kvaliteta je na našoj strani iako nam nedostaje suspendirani skaut MC.
    Celtic slavio 0-3 u gostima, 3 runde su do kraja, 6 bodova prednosti.
    Ex top eleven player

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Evo još statističkih podataka iz moje lige:

LEGENDA:
    S - sezona
    L - broj osvojenih liga
    LŠ - broj osvojenih liga šampiona
    K - broj osvojenih kupova

Mora se nešto mijenjat u kup izvlačenju jer jasno je da ekipe koje igraju od početka (72 sezonu) imaju više šansi da osvoje kup jer uvijek dobijaju ekipe koje su po nekoliko levela ispod njih. Ako samo pogledam koliko kup titula ima čukaricki (24) a koliko je puta osvajao ligu i LP onda je jasno da je njemu mnogo lakše bilo uzet kup titulu nego meni.