1384Likes
-
VIP
Sjetio sam se jednog prijedloga u međuvremenu, ne znam kako bi to bilo izvedivo pa želim vaše mišljenje..
Pošto je moj plan da se uvede relegacija, onda bih uveo (ako je to moguće) i playoff za plasman u LP 4. i 5. tima (kao što ima u Championshipu za ulazak u EPL) i playoff 7. i 8. za promociju (ili 6. i 7. ako bi se smanjio broj timova u promociji na 6).
Dakle, ako bi se uvela ta 2 playoffa, šta mislite kako bi se termini odredili?
Teško je ubaciti playoff za LP prvog i drugog dana sezone jer LP baraž bude gotov prvog dana sezone. Bilo bi prekomplicirano da se ubaci baraž lige i LP na prijelaz iz 2. u 3. dan sezone.... Međutim u ta prva 2 dana sezone mogao bi se ubacit playoff baraž za promociju,
Opet tu se javlja dodatan problem, kako će tim znati dal koji je nivo ako igra playoff kad je nova sezona već počela? S druge strane vremenski je teško ubaciti playoff zadnjeg dana sezone, ili bi u tom slučaju trebalo staviti zadnje kolo kraja sezone rano ujutro po nekom terminu tako da se stigne ubaciti playoff do kraja dana...
Pošto je dosta kompliciran prijedlog, mene zanima dal vi mislite da je to uopće moguće izvesti ili ne...
Ex top eleven player