Milose, ajde organizuj neku nagradnu igru, neki zvanicni grb ili dresove. Mozes to da radis svake sezone, sta je za tebe mesecno 200 tokena, da malo ozivis forum....zato si valjda moderator
Idemooooooooooo
Milose, ajde organizuj neku nagradnu igru, neki zvanicni grb ili dresove. Mozes to da radis svake sezone, sta je za tebe mesecno 200 tokena, da malo ozivis forum....zato si valjda moderator
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Može otvoreni su, mogu i brazilca izbacit al tu je otpocetka pa neka ga
Neverovatna sezona za CEDA FC i opet osvojena tripl kruna. Opet je najbolji bio AMR Younes sa 74 golova. Zanimljivo da je ST Mattina imao cak 26 asistencija iako nije zaduzen za prekide. Vec 4-5 sezona ekipu odmaram vise nego sto je potrebno kada dodju u samu zavrsnicu Kupa i Lige Prvaka pa je moguce da je ta svezina bila jedan od faktora za ovako dobre rezultate.
Kako god, cestitke svima na osvojenim trofejima! :-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Samo stavi neke normalne formacije, nema veze ako prodju u naredni level. Tako ja ne kupujem igrače na tim klubovima jer kad trenutni igrači odu u penziju Nordeus mi napuni tim sa novim penzionerima od 2-3* Brazilac se sam izbacio pa ne igramo ovaj turnir, ubaci i Mudu Mudica da smo kompletni.
Idemooooooooooo
I na korak smo od istorijskog uspeha, tako blizu a tako daleko :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Zavrsni rezime sez:
Tabela:
Screenshot by Lightshot
Kup:
Screenshot by Lightshot
Liga sampiona: Bez mene ove sez.
Savez:
Screenshot by Lightshot
Posle 18 sez konacno titula i to bas u jakoj konkurenciji a i 1/2 finale kupa doduse vise na srecu mego na kvalitet.
Planovi:
Pojacati odbranu dovesti jaceg Ml i par ST.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522