Sta reci posle ovog rezultata od 26-0-0 na najjacem nivou, bolje od ovoga ne moze, bar sto se lige tice :-)
Sada nam jos preostaje da uzmemo super ligu, a to znaci da moramo biti 3 u LS :-)
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 10-15-2016 at 08:43 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
http://forum.topeleven.com/showthread.php?t=44443
Idemooooooooooo
E sada ovako, da i ja iznesem neke nelogicnosti vezane za topeleven, posto vec neko duze vreme se igram sa ovom igricom
1. Atributi
Kao sto vidite treninzi nemaju veze sa mozgom, samo obratite paznju sta sam ja trenirao ( ovako izgleda svaki moj igrac) Kao sto se videti iz prilozenog, svuda preovladjuje fizicke osobine:-) Takodje treba naglasiti da je ovo 9 uzastopna titula sa ovakvim igracima, sto znaci da ovo pije vodu
2. Golman
Da li je moguce da drugi put moj golman bude najbolji strelac moje ekipe, a da je pritom dao 1-2 gola iz penala, a sve ostalo su slobodni udarci :-) Ko ovde koga jebe u zdrav mozak. Dzaba vam specijalnosti za slobodnjake, kada golmani bolje pucajy
Inace ima jos nekih stvari koje sam primetio da nisu logicne ali to cemo ostaviti za neki drugi puta.
KONACNO: Milose, uradi nesto po pitanju foruma, mrdni malo prsticima :-)
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 10-15-2016 at 06:37 PM.
Ma nema veze s mozgom... Foliranje Nordeusa da je igra savršena, a mi igrači nemamo pojma...
A savezi su tek prica za sebe
Idemooooooooooo