Sta reci posle ovog rezultata od 26-0-0 na najjacem nivou, bolje od ovoga ne moze, bar sto se lige tice :-)
Sada nam jos preostaje da uzmemo super ligu, a to znaci da moramo biti 3 u LS :-)
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 10-15-2016 at 08:43 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
http://forum.topeleven.com/showthread.php?t=44443
Idemooooooooooo
E sada ovako, da i ja iznesem neke nelogicnosti vezane za topeleven, posto vec neko duze vreme se igram sa ovom igricom
1. Atributi
![]()
Kao sto vidite treninzi nemaju veze sa mozgom, samo obratite paznju sta sam ja trenirao ( ovako izgleda svaki moj igrac) Kao sto se videti iz prilozenog, svuda preovladjuje fizicke osobine:-) Takodje treba naglasiti da je ovo 9 uzastopna titula sa ovakvim igracima, sto znaci da ovo pije vodu
2. Golman
Da li je moguce da drugi put moj golman bude najbolji strelac moje ekipe, a da je pritom dao 1-2 gola iz penala, a sve ostalo su slobodni udarci :-) Ko ovde koga jebe u zdrav mozak. Dzaba vam specijalnosti za slobodnjake, kada golmani bolje pucajy![]()
![]()
![]()
Inace ima jos nekih stvari koje sam primetio da nisu logicne ali to cemo ostaviti za neki drugi puta.
KONACNO: Milose, uradi nesto po pitanju foruma, mrdni malo prsticima :-)
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 10-15-2016 at 06:37 PM.
Ma nema veze s mozgom... Foliranje Nordeusa da je igra savršena, a mi igrači nemamo pojma...
A savezi su tek prica za sebe![]()
![]()
![]()
Idemooooooooooo