Results 1 to 10 of 439
Like Tree744Likes

Thread: Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Legende...
    Stoji mi akademac već 3 dana na 39% (nekome je to 99%). Niko ne šalje ponudu, a ja bih ga i za 1 token prodao.
    Stavim ga na TL i uključim se da vidim ima li ponuda. Bila runda 22. Do 51. su se terali!!!

Sve za jednog, jedan za sve

Apprentice Najdox's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Legende...
    Stoji mi akademac već 3 dana na 39% (nekome je to 99%). Niko ne šalje ponudu, a ja bih ga i za 1 token prodao.
    Stavim ga na TL i uključim se da vidim ima li ponuda. Bila runda 22. Do 51. su se terali!!!

Sve za jednog, jedan za sve
    Logika igrača: "bolje dati 50 tokena na aukcijama, nego 15 na pregovorima".

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Legende...
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Logika igrača: "bolje dati 50 tokena na aukcijama, nego 15 na pregovorima".
    Kad ide na aukciju ne može da zna na koliko će ga to rundi odvesti a kad već ode na 20-30 rundi onda nema povratka jer već je izgubio tih 20-30 tokena. Barem su osvojili dostignuće ako ga nisu imali dosad. Ja sam tu lekciju davno naučio mada je i meni trebalo 40 sezona da shvatim šta može da mi se desi na aukciji, pa sam jedno vrijeme kupovao samo na pregovore ali i to mi se nije isplatilo jer su tražili po 20 tokena. Sad idem inicijalnu rundu i eventualno 1 rundu. Kupujem one od asistenta 19 godina i 79 tokena.