Da li moze da se igra 4-5-1V protiv uskog dijamanta? Protivnik je sa levela ispod i slabiji je za 20% ali je u proslom kolu izbacio lika na 110% tako da bi mene trebalo da pregazi..
Da li moze da se igra 4-5-1V protiv uskog dijamanta? Protivnik je sa levela ispod i slabiji je za 20% ali je u proslom kolu izbacio lika na 110% tako da bi mene trebalo da pregazi..
9. kolo u Ligi i pobeda od 3:0. Imao sam 1:0 i nesto cackao oko taktike da predjem na kontre preko krila i vidim da je AML dobio drugi zuti. Nema veze, odradim promenu taktike koju sam hteo ali sada u formaciji 4-3-2 kroz sredinu i Holth sa dva komada zavrsi posao.
ne pamtim kada mi je golman dobio ocenu 9.
Last edited by lespa; 08-30-2017 at 07:40 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
5. kolo Lige prvaka i protiv slabog tima ( 110% vs. 80% ) pobeda od cak 6:0. svih sest golova Holth.
igrao sam napadacki preko krila i krila su se stvarno poigravala sa protivnikom. AML do AMR-a i lagano gol i tako tri puta. naravno protiv ozbiljnih ekipa to retko prolazi.
nesto sto sam primetio i ranije a pogotovo na ovoj tekmi da su se kod golova Holth-a jedno 4-5 puta pojavilo spec na livematch prilikom postizanja gola. znam da se to desava ali u zadnjih par sezona je bas cesta pojava. e su to poradili na grafici ili nam govore da su spec postale bitnije nego ranije? verovatno grafika...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Očekivano. 30% sam jači.
Sve za jednog, jedan za sve
Lik je sa nivoa iznad i 10-ak% jači. Međutim, igra odbranu, 4-1-3U-1-1. Sam je kriv. Pravim izmenu u 14' sa 4-5-1V prelazim na 3-5-2V. U tom momentu pada gol. U 40' prelazim na odbranu. Iz zezanja. I kontrama ga dokrajčujem. Posle duže vremena golman dobija peko 7 ocenu. Jedino napadač ostaje konsekventno ispod 7.
P.S. Screenshot je sa nivoa ispod. Zvezdica manje za pravi kvalitet.
Meni novi update izašao. Vidim ja da će biti popodne pičkaranja opet na sve strane.