Quote Originally Posted by Kole22 View Post
Ne znam kako uspete da napravite tako jake timove? Meni deluje kao nemoguca misija imati tim 119posto jacine bez dodatne kupovine tokena. Ako uspem doci do 103 overall do kraja sezone bicu prezadovoljan, mada i to je upitno.
Druže, ti si 2. nivo. Igrače koje si dobio pri registraciji su 90% krš. Fale ti finansije za kupovinu novih mladih igrača. Ono što ti ja mogu savetovati je, uđi u savez koji je otvoren i koji se bori za 1. Zlatnu diviziju. Ne treniraj igrače mnogo, samo za bonuse. Skupljaj ovih 25 video reklama za zelene jedno 10 dana, bez da ih trošiš na oporavak. Skupi malo novaca i kupi prvo jednog igrača od 18 godina na 80-85%. Nikako prva 3-4 dana sezone. Svi tada kupuju. Uloži u njega jedno 150 zelenih. Napucaj njega na 100+%. Ali ciljno, ne samo kondiciju.
Igrače od 25 godina i starije, nemoj da treniraš individualno. Ne isplati se. Ništa peko noći. Poseti malo češće forum, sazna se podosta o postavci, treninzima i ostalim "trikovima". Upravo je poslednja 3 dana bilo dosta reči o taktici. Nije sve u %.

Sve za jednog, jedan za sve