Results 1 to 10 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    kako ste zadovoljni sa besplatnim igracem?

Prvo, moram da priznam da je moj besplatni igrac sa svojih 144% bio veliko pojacanje za ekipu. Sada pred kraj sezone ima 149%, dakle nije mnogo napredovao ali dobro na 8* mozda i ne moze bolje. nisam trosio zelene na njega jer vec ima 22 godine, dakle napredak samo kroz tekme i redovne treninge.
    ocene u rasponu 7-9, devet golova sto je dobra realizacija s obzirom da ga koristim na poziciji MC.
    sto se tice ove nove skaut opcije necu je koristiti cak i kad bih znao da cu dobiti igraca 8* jer najmladji igrac koji se moze dobiti ima 22 godine i mogu dobiti poziciju i spec koji mi ne odgovaraju. nadam se da ce ukinuti ovu opciju jer je promasaj po meni.

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-capture111.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    kako ste zadovoljni sa besplatnim igracem?

Prvo, moram da priznam da je moj besplatni igrac sa svojih 144% bio veliko pojacanje za ekipu. Sada pred kraj sezone ima 149%, dakle nije mnogo napredovao ali dobro na 8* mozda i ne moze bolje. nisam trosio zelene na njega jer vec ima 22 godine, dakle napredak samo kroz tekme i redovne treninge.
    ocene u rasponu 7-9, devet golova sto je dobra realizacija s obzirom da ga koristim na poziciji MC.
    sto se tice ove nove skaut opcije necu je koristiti cak i kad bih znao da cu dobiti igraca 8* jer najmladji igrac koji se moze dobiti ima 22 godine i mogu dobiti poziciju i spec koji mi ne odgovaraju. nadam se da ce ukinuti ovu opciju jer je promasaj po meni.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	31 
Size:	47.0 KB 
ID:	88520
    U Keltima DMC DMR loš, 6.95 ocena do sada... U Partizanu DMC MC je ok, 7.33 ocena do sada... Imao je odličnu seriju ocena kao DMC, ali se kao MC nije baš pokazao...