Results 1 to 10 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Nemoj da budžiš igrače, pa ćeš igrati tesnu ligu...
    ne razumem. tacno je da budzim igrace prve postave jer zelim da budem konkurentan menadzerima u Ligi prvaka koji su nivo iznad, ali ako Ligu igram sa drugom postavom i ako je kvalitet izjednacen ocekujem tesne rezultate sto se nazalost ne desava. jedino ako algoritam gleda kvalitet moje prve postave pri odredjivanju rezultata bez obzira sa kojim timom ja odigram Ligu, e onda je igrica u teskoj banani.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ne razumem. tacno je da budzim igrace prve postave jer zelim da budem konkurentan menadzerima u Ligi prvaka koji su nivo iznad, ali ako Ligu igram sa drugom postavom i ako je kvalitet izjednacen ocekujem tesne rezultate sto se nazalost ne desava. jedino ako algoritam gleda kvalitet moje prve postave pri odredjivanju rezultata bez obzira sa kojim timom ja odigram Ligu, e onda je igrica u teskoj banani.
    Pa ja nisam po kvalitetu konkurentan timovima u LŠ, pa sam dogurao do 3 polufinala...