Results 1 to 10 of 658
Like Tree1780Likes

Thread: Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    ne znam kakva mi je Liga, ali vidim iz rasporeda da u prvom kolu igram protiv ekipe kvaliteta 102%. ali, u ovom trenutku prva postava je na 64%.
    vidim da je u prosloj sezoni bio cetvrti u Ligi i stigao do polufinala Lige prvaka a sada je izgleda resio da tankuje.
    ili ce zamlata sutra pred tekmu resiti da vrati najjaci sastav. kako god, uci cu sutra ranije da vidim sta se desava.

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-capture113.jpg

u Kupu ipak nije bilo iznenadjenja protiv 20% slabijeg protivnika.

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-capture114.jpg

P.S.
    ja tek sad vidim da je ovaj "Tsv Katalonia" moj protivnik i u grupi Lige prvaka. ako ce i tamo da bojkotuje tekme...
    Last edited by lespa; 01-08-2018 at 09:47 PM.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=lespa;497947]ne znam kakva mi je Liga, ali vidim iz rasporeda da u prvom kolu igram protiv ekipe kvaliteta 102%. ali, u ovom trenutku prva postava je na 64%.
    vidim da je u prosloj sezoni bio cetvrti u Ligi i stigao do polufinala Lige prvaka a sada je izgleda resio da tankuje.
    ili ce zamlata sutra pred tekmu resiti da vrati najjaci sastav. kako god, uci cu sutra ranije da vidim sta se desava.

Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Views:	29 
Size:	29.4 KB 
ID:	93376

protivnik je ipak stavio najjacu postavu ( 105% ) pa sam i ja odlucio da stavim najjacu postavu ( 117% ). sa uskim dijamantom nesto i nije bas islo glatko a oklevao sam da predjem na krila jer bih morao da oslabim postavu. pred kraj ipak menjam formaciju i uspeo sam da iscupam bod.

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-capture133.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522