Results 1 to 10 of 658
Like Tree1780Likes

Thread: Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Petar Radulovic View Post
    Poslednji dan sez je dan poslednjeg meca koji se igra u ligi?
    Problem je sto nemam kofercica dovoljno da bih istrenirao te nove koje dovedem. Trenutno sam na oko 350zelenih.
    A da uzimam stare jaceg kvaliteta to se ne isplati. Ne znam kako je na vasim nivoima, ali kod mene igrac 85% kvaliteta..18g..(f22) kosta 1..2 tokena. A neki od 27g i kvaliteta oko 100% kosta 10+ tokena.
    Imaš fino kofera, ali sad sam se sjetio šta je problem. Kod tebe će novac da bude problem. Izgradi stadion što prije i uskladi cijene karata. Ako potrošiš svu lovu sledeće sezone i odeš u minus možeš da otključaš dostignuće RECESIJA. To ti je jedino moguće na početku karijere, meni je sad kasno jer sam u debelom plusu sa lovom. Da nadoknadiš minus klub će ti prodati najskupljeg igrača u roku 7 dana i tako to otključaš. Računaj da što jači tim imaš i protivnici su jači, tako to ide na ovoj igri (do 30% razlike).
    Da, posljednji dan sezone je zadnji meč u ligi. Igrače kad staviš na aukciju, rasprodaju se za 3-6 sati. Nova sezona krene ujutru u 3:30.

Rookie
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Imaš fino kofera, ali sad sam se sjetio šta je problem. Kod tebe će novac da bude problem. Izgradi stadion što prije i uskladi cijene karata. Ako potrošiš svu lovu sledeće sezone i odeš u minus možeš da otključaš dostignuće RECESIJA. To ti je jedino moguće na početku karijere, meni je sad kasno jer sam u debelom plusu sa lovom. Da nadoknadiš minus klub će ti prodati najskupljeg igrača u roku 7 dana i tako to otključaš. Računaj da što jači tim imaš i protivnici su jači, tako to ide na ovoj igri (do 30% razlike).
    Da, posljednji dan sezone je zadnji meč u ligi. Igrače kad staviš na aukciju, rasprodaju se za 3-6 sati. Nova sezona krene ujutru u 3:30.
    Pa da, sa kesom sam slab. Svega 1.5m.
    Ima li ikakav benefit iz toga, ako to otkljucam? Ako nema..koji ce mi..?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Petar Radulovic View Post
    Pa da, sa kesom sam slab. Svega 1.5m.
    Ima li ikakav benefit iz toga, ako to otkljucam? Ako nema..koji ce mi..?
    Nema benefita od dostignuća. Sledeće sezone onda umjesto za zelene kofere gledaj video za lovu. Ali računaj da ćeš dobiti lovu za prvo mjesto u ligi prvi dan nove sezone.