Results 1 to 10 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    @Crvena Zvezda
    Odradio obe stvari nekoliko puta do sad... to je do njih nesto... Krenulo je od poslednjeg azuriranja.
    @NMK Kaskada
    Ne daju mi nikad.
    Sto se tice faktora na 6*, ja to ne znam. Nisam ispitivao to. Mozda Crvena Zvezda ili Wolf to znaju.
    Na 7* F19 ide oko F33-F34 nzm tacno.
    @Nemanja
    Sta da ti kazem, em ne racunaju reklame za bustere em treba mali milion treninga za 40% bonusa. Tim tempom necu moci celu sezonu. Rezerve na 30-40% kondicije cekaju meceve.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    @Crvena Zvezda
    Odradio obe stvari nekoliko puta do sad... to je do njih nesto... Krenulo je od poslednjeg azuriranja.
    @NMK Kaskada
    Ne daju mi nikad.
    Sto se tice faktora na 6*, ja to ne znam. Nisam ispitivao to. Mozda Crvena Zvezda ili Wolf to znaju.
    @Nemanja
    Sta da ti kazem, em ne racunaju reklame za bustere em treba mali milion treninga za 40% bonusa. Tim tempom necu moci celu sezonu. Rezerve na 30-40% kondicije cekaju meceve.
    Trebaš samo 4 treninga bez tog videa. Zašto sluże rezerve, i još odigram par prijateljskih s njima.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    @Crvena Zvezda
    @NMK Kaskada
    Ne daju mi nikad.
    @Nemanja
    Kole, 4 treninga za bonus sa 32 na 40% su dovoljna. 6 za 24 na 40%. I to sve sa rezervama koje ni na klupi nisu, onih 10 igrača su dovoljna, i bez 2× za trening. Trebaju ti 4 D (DMC i GK se takođe računaju) i 4 MC,AM,ST. Znači 8 igrača je u stvari dovoljno

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Rašo 76's Avatar
    Liga sampiona, na otvaranju igralo pola rezervi posto je protivnik slab. Lagana pobjeda se podrazumjevala
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-xfhh30oer9owgnwkwn02za%5B1%5D.jpg
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-tx9dbm6hrjowoiingfytta%5B1%5D.jpg

Ligaski dio ove sezone u drugom planu
    Madridista and Crvena Zvezda like this.