Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 227
Like Tree294Likes

Thread: Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by Јуниор ВРС View Post
    Šta je momci, ide malo rđavo na forumu, da nije zbog rđe majku mu?
    Nema wolfa i propalo sve.
    Jeste li videli kakvo sivilo ostaje posle Wolfa?

Pro Rašo 76's Avatar
    Rezime odigranih utakmica do sada:

Liga - toplo - hladno

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-partizan-liga-1.jpg

LS - za sada ok

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-partizan-ls-1.jpg

Kup takmicenje jos uvijek u igri

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-partizan-kup-1.jpg

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................

Kada je u pitanju PAOK F.C. , trenutno najbolje stojim u ligaskom takmicenju.

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-paok-f.c.-liga-1.jpg

LS , jos uvijek sam u igri za prolaz dalje.

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-paok-ls-1.jpg

U Kup takmicenju dolazi nesto jaci protivnik, vidjecemo sta ce biti

Sezona 118 - 28. April - Kako vam ide?-paok-kup-1.png

Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Jeste li videli kakvo sivilo ostaje posle Wolfa?

Kako tebi ide ove sezone? Posto si jos uvek forum resident
    Crvena Zvezda likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Gledajući 5 najboljih strijelaca lige dolazim do jasnog zaključka: samo završnica i brzina su bitni.

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Gledajući 5 najboljih strijelaca lige dolazim do jasnog zaključka: samo završnica i brzina su bitni.

Da istina mada kod mene na 45 levelu ima 3 i 5 strelac lige slabija i brzina i zavrsnica od mojih AMR i ST . Ali kada se sve gleda u pravu si, cak ni kreativnost nije bitna kao ranije
    MNK Kaskada likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ma jok... Nava je imao kreativnost, dodavanje, centaršut i završnicu na 340%, a dribling i šut su mu bili očajni, pa nije mogao da se sastavi ni sa golom, ni sa asistencijom... Napadački kvalitet, prosek svih 5 atributa, plus broj zvezdica... Andela sada ima mnogo bolju završnicu nego prve sezone, jer je nekoliko puta pokupio po 30% za najboljeg strelca, pa daje upola golova kao prve sezone, a ima i zvezdicu manje...
    lespa likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by NekoIzMase View Post
    Kako tebi ide ove sezone? Posto si jos uvek forum resident
    U kupu, United i Partizan ispali na startu, Celtic jedva prošao dve boranije... U ligi Celtic i United sa poznatim timovima, većina iz prošle sezone, a Partizan su uvalili u ligu, gde je svih 13 timova jače za 20%+... Biće uspeh sve osim 14. mesta...
    Last edited by Steppenwolf; 05-04-2019 at 07:28 PM.
    lespa, Rašo 76 and Madridista like this.

VIP
    Hajde neka neko od moderatora prenese onim bilmezima iz Nordeusa sledeće... Ako 7 igrača na klupi poređam određenim redosledom, očekujem da taj redosled bude i u toku utakmice... Danas bez gledanja zamenim golmana, koji UVEK stoji kao PRVA zamena, kliknem "SAVE", kad vidim crveni trougao... Ubacilo DC na gol, jer je stajao kao prva zamena, a GK tek četvrta... To me je koštalo još jedne izmene, pa nisam mogao DC da zamenim, iako je igrao očajno...

P.S. Tek sad mi pade na pamet, da je trebalo tog lošeg DC da stavim na gol, pa zamenim golmanom, ali ko će da se seti, panika kod rezultata 3-4, protiv 29% jačeg...
    Last edited by Steppenwolf; 05-04-2019 at 08:48 PM.
    lespa likes this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Hajde neka neko od moderatora prenese onim bilmezima iz Nordeusa sledeće... Ako 7 igrača na klupi poređam određenim redosledom, očekujem da taj redosled bude i u toku utakmice... Danas bez gledanja zamenim golmana, koji UVEK stoji kao PRVA zamena, kliknem "SAVE", kad vidim crveni trougao... Ubacilo DC na gol, jer je stajao kao prva zamena, a GK tek četvrta... To me je koštalo još jedne izmene, pa nisam mogao DC da zamenim, iako je igrao očajno...

P.S. Tek sad mi pade na pamet, da je trebalo tog lošeg DC da stavim na gol, pa zamenim golmanom, ali ko će da se seti, panika kod rezultata 3-4, protiv 29% jačeg...
    Poređaj i snimi formaciju... eto rešenja

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ma jok... Nava je imao kreativnost, dodavanje, centaršut i završnicu na 340%, a dribling i šut su mu bili očajni, pa nije mogao da se sastavi ni sa golom, ni sa asistencijom... Napadački kvalitet, prosek svih 5 atributa, plus broj zvezdica... Andela sada ima mnogo bolju završnicu nego prve sezone, jer je nekoliko puta pokupio po 30% za najboljeg strelca, pa daje upola golova kao prve sezone, a ima i zvezdicu manje...
    Pusti centaršut, dodavanje i ostalo, kažem završnica i brzina i sad kontam samo brzina. A šta je sa brzinom kod Nave? Moji se nisu mogli sastavit dok nisam digao brzinu. Konstantno sam imao više šuteva i jako lošu efikasnost, zadnje dvije utakmice (otkako sam digao brzinu, nešto manje završnicu) pobjede 5:0 i 2:4. Ova zadnja sa efikasnosti od 67% što je otprilike procenat efikasnosti kad saberem prve tri ligaške utakmice.

Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast