Rezime odigranih utakmica do sada:
Liga - toplo - hladno
LS - za sada ok
Kup takmicenje jos uvijek u igri
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................
Kada je u pitanju PAOK F.C. , trenutno najbolje stojim u ligaskom takmicenju.
LS , jos uvijek sam u igri za prolaz dalje.
U Kup takmicenju dolazi nesto jaci protivnik, vidjecemo sta ce biti
Gledajući 5 najboljih strijelaca lige dolazim do jasnog zaključka: samo završnica i brzina su bitni.
Ma jok... Nava je imao kreativnost, dodavanje, centaršut i završnicu na 340%, a dribling i šut su mu bili očajni, pa nije mogao da se sastavi ni sa golom, ni sa asistencijom... Napadački kvalitet, prosek svih 5 atributa, plus broj zvezdica... Andela sada ima mnogo bolju završnicu nego prve sezone, jer je nekoliko puta pokupio po 30% za najboljeg strelca, pa daje upola golova kao prve sezone, a ima i zvezdicu manje...
Last edited by Steppenwolf; 05-04-2019 at 07:28 PM.
Hajde neka neko od moderatora prenese onim bilmezima iz Nordeusa sledeće... Ako 7 igrača na klupi poređam određenim redosledom, očekujem da taj redosled bude i u toku utakmice... Danas bez gledanja zamenim golmana, koji UVEK stoji kao PRVA zamena, kliknem "SAVE", kad vidim crveni trougao... Ubacilo DC na gol, jer je stajao kao prva zamena, a GK tek četvrta... To me je koštalo još jedne izmene, pa nisam mogao DC da zamenim, iako je igrao očajno...
P.S. Tek sad mi pade na pamet, da je trebalo tog lošeg DC da stavim na gol, pa zamenim golmanom, ali ko će da se seti, panika kod rezultata 3-4, protiv 29% jačeg...
Last edited by Steppenwolf; 05-04-2019 at 08:48 PM.
Pusti centaršut, dodavanje i ostalo, kažem završnica i brzina i sad kontam samo brzina. A šta je sa brzinom kod Nave? Moji se nisu mogli sastavit dok nisam digao brzinu. Konstantno sam imao više šuteva i jako lošu efikasnost, zadnje dvije utakmice (otkako sam digao brzinu, nešto manje završnicu) pobjede 5:0 i 2:4. Ova zadnja sa efikasnosti od 67% što je otprilike procenat efikasnosti kad saberem prve tri ligaške utakmice.
Last edited by MNK Kaskada; 05-04-2019 at 10:01 PM.