Dobar pocetak u prvenstvu sa dve startne pobede bez primljenog gola ali pravi test ce biti protiv aktivnih menadzera kojih ima po mojoj proceni, ne vise od 4-5 gledajuci rezultate iz prosle sezone.
Danas DL daje gol sa distance gde je DMC-u je zablinkala spec play ali ne dobija asistenciju, sto je stvarno glupost. Da se covek zapita da li stavljati igracima spec ili ne?
Dva gola su bila saradnja AMR-a koji asistira DC koji nema strelicu napred u postavkama.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Šta više reći...
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Formacija je njegova, ali ti ne vidiš njegove nepotpisane igrače na tim pozicijama, pa kad god je takav slučaj nordeus napuštenom timu dodijeli penzionere od 32-34 godine i oko 3* koji igraju na istim pozicijama da popuni klub na 14 igrača. Ja sam tako ulazio na svoje klubove gdje čitav tim nije potpisan i gdje moram otpustiti dodane penzionere da bih potpisao ugovore svojim igračima.
Znaci odigram utakmicu u navedom vremenu i sada u 23:34h meni kondicija i dalje kao nakon utakmice. Trening obavljen ujutro. Ima li tko takve probleme?
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Dobar pocetak u Ligi bar za sada. U Ligi velika vecina nije bila ni u prvih osam u prosloj sezoni tako da ce aktivni menadzeri verovatno postici preko 80 golova. Vidim da je Hibernionians kupio 11 skauta a i da je osvajac moje Lige iz prosle sezone Compienge kupio 3 skauta, tako da izmedju moje ekipe i ove dve ekipe ce biti borba za prvo mesto a ostali ce biti topovsko meso. Mozda se neko naknadno aktivira ali ne verujem.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kod mene takođe ima dosta tih mrcina što nisu napredovali, al' što je najgore sve timovi preko 100%.