Čisto da znate, Vedran je banovan na 3 dana.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Što se tiče eventa, hvala Bogu pa je završio. Na glavnom profilu uzeo treće mjesto jer sa luđacima sam samo to i mogao, ukratko jedan tanker i jedan sa +8% Murinjo podrškom i koji od 20:00 do 22:00 osvoji 8 trofeja (znači lupa tokenima) kad navali na mene odigra 4 utakmice dok ne pobijedi a kako je mnogo jači teško mi vratit trofej bez da i ja lupam tokene.
Igrao event sa još 3 kluba i osvojio sa 2 a sa trećim izgubio u zadnjoj sekundi. Morao sam osvajati po 9 trofeja da bih pobijedio na kraju jer su protivnici bili aktivni i vrlo često vraćali trofeje pa sam morao i tokene trošiti (2+4 svaki dan skoro). Na Kaskadi 3 sam nesretno izgubio event iako sam imao bolju gol razliku (zadnji trofej mi vrati, mislio sam neće stići da me pobijedi, kako sam se tu zeznuo) i na tom profilu sam u minusu sa tokenima. Dobio sam 2 igrača od 124% AML/ST i AMR/ST sa po 2 specijalnosti.
Danas 2 zvanične utakmice i oba poraza, ne pamtim kad se to zadnji put desilo. Inače jučer i danas jako loši rezultati iz nekog razloga. Ma event sigurno zeza sve.
Hvala @lespa !
Uspio sam da uzmem event kao najslabiji tim od aktivnih 102%, na kraju mi je malo pomogao petoplasirani.
Prvo sam ja dobio treceg da se izjednacimo po broju trofeja ( 25 ), a kasnije ga pobjedio i najjaci tim u nasoj grupi Chris 124%.
Tako da sam za trofej ispred svih i ja sam dobio ST/AMR 124%
Kao sto sam najavio, revans utakmica kup-a kao prijateljska, lagana pobjeda.
Sledeci protivnik je poznanik iz ligaškog takmicenje. Nakon par sezona, ove sezone smo opet zajedno u ligi
Sent from my 5024D using Tapatalk