Να παρουσιαστώ και εγώ με την σειρά μου.
Ξεκίνησα το παιχνίδι πριν περίπου 2,5 χρόνια. λίγο μετά, βρήκα και αυτό το φόρουμ, ήμουν αρκετά ενεργό μέλος (στο αγγλικό εννοώ) και κάποια στιγμή επειδή ήθελαν να κάνυν και άλλα φόρουμ με διάφορες γλώσσες, μου έκαναν πρόταση να γίνω διαχειριστής.
Δέχθηκα, με την προυπόθεση ότι δεν θα είχα καμία λογοκρισία και ότι θα συνέχιζα να γράφω και να εκφράζομαι ελεύθερα. αφού δέχθηκαν, προχωρήσαμε λοιπόν.
Οπως βλέπετε, ασχολούμαι καθημερινά με το παιχνίδι (και το φόρουμ), ξοδεύοντας όχι λιγότερο από ένα τρίωρο θα έλεγα.
Κάτι οι οικονομικές δυσκολίες και η κρίση, κάτι η οικογενειακή κατάσταση (έχω οικογένεια με ένα μικρό γιό), κλειστήκαμε στα σπίτια μας και έγινε το τ11 η διασκέδαση μου αλλά και το γούστο μου.
Προσπαθώ να το πάρω χαλαρά το πράγμα αλλά και ταυτόχρονα προσπαθώ να καταλάβω το παιχνίδι.
γι αυτό και λίγο μετά το ξεκίνημα της 1ης μου ομάδας, ξεκίνησα και 2η (και 3η και 4η και 5η ) και έτσι είχα την ευκαιρία να πειραματιστώ αλλά παίξω από διαφορετικές σκοπιές.
Ο Νικ είναι η βασική μου ομάδα και ο Ρινοκεροσ η δεύτερη αλλά και τις άλλες τις προσέχω βέβαια (μπαίνω καθημερινά, κάνω τα συμβόλαια, τις ανταλλαγές δώρων με τους φίλους κλπ), κάποιες σεζόν προχωράω, κάποιες μένω σεζόν.
Αυτό το κάνω και με την 1η μου ομάδα, με την λογική να δυναμώνει και να αποταμιεύω τα διάφορα.
Απο τίτλους έχω τα πάντα, το μόνο που μου λείπει είναι το επίτευγμα lv3 στα τρεμπλ (να έχεις κερδίσει 10 τεμπλ).
Είμαι στα 8 τώρα με τον νικ , ελπίζω να τα καταφέρω.
Εχω ξοδέψει και λεφτά για το παιχνίδι αλλά σε λογικά πλαίσια. όπως έλεγε και ένας φίλος απτό αγγλικό φόρουμ, όσο μια πίτσα και μια μπύρα τον μήνα, κάπως έτσι.
Ενα καφέ λοιπόν με τους φίλους μου, όπως τον πίνω εδώ στο φόρουμ![]()

240Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote