Ελπίζω η Nordeus με το Top Eleven να σχεδίαζε να αναπτύξει παιχνίδι προσομοίωσης μάνατζερ ποδοσφαίρου και όχι τάβλι
Τα γεγονότα που συμβαίνουν εντός παιχνιδιού (δεν στέκομαι στη γραφική απεικόνισή τους, αλλά σαφέστατα η ακρίβεια και σε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού συμβάλλει στην αύξηση του αντιλαμβανόμενου ρεαλισμού), θα πρέπει κατά τη γνώμη μου:
- να υπολογίζονται ανά παιχνίδι (on a match basis) και όχι ανά ομάδα, σεζόν, διοργάνωση
- να λαμβάνουν υπόψη κυρίως αγωνιστικά στοιχεία, π.χ. δυναμικότητα, τακτική, κ.ο.κ.
- να ανανεώνονται δυναμικά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της ροής του αγώνα (ιδανικά κάθε 5 λεπτά)
- τα όποια wildcards να είναι όντως μπαλαντέρ (είτε θετικοί είτε αρνητικοί) και όχι "wild=άγριοι" (=βίαιοι) ανατροπείς της λογικής τόσο σε βαρύτητα (δηλ. ο παίχτης να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την όποια "αναποδιά") όσο και σε συχνότητα (π.χ. αφού έχει βγει κόκκινη κάρτα σε ένα παιχνίδι ενός manager, γιατί δεν μειώνεται η πιθανότητα για αυτό το συγκεκριμένο γεγονός να ξανασυμβεί άμεσα; )
Πάντως εγώ την προηγούμενη εβδομάδα τράβηξα άσσο από 11 τρεις συνεχόμενες φορές (στο 21 δεν μου έχει συμβεί αυτό ακόμη)!

84Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

!
Reply With Quote