LP pobjeda i nazalost primili smo gol nakon 3 utakmice
liga
jedva sam pobjedio golom u zadnjim sekundama
![]()
LP pobjeda i nazalost primili smo gol nakon 3 utakmice
liga
jedva sam pobjedio golom u zadnjim sekundama
![]()
Last edited by vedran boca juniors; 04-15-2015 at 04:13 PM.
Poraz i to kakav u ligaškoj,nisam utm pratio,prihvatam poraz ipak lik ima najviše šansi u ligi za prvo mjesto
Al' nikako mi nije jasno za ovu zamjenu,automatski je sve podešeno....
![]()
pa ako radis negde ionako ustajes za posao svako jutro sta te kosta da bacis pogled da li to jutro ima nesto na aukciji...
moracu jednom da kupim u-21 igraca bas da vidim da li cu dobiti napadaca extra klase. :-)
bez ljutnje, ali iz tvojih postova se vidi da si opasno zagrizen za igricu.
Ma beži bre, treba sat vremena da sedim i da refrešujem igru dok se, eventualno, ne pojave nordgeni... A što se tiče u-21 igrača, to samo ako je početak sezone, a nije daleko od 5 zvezdice se isplati... i pritom imaš dovoljno zelenih kofera da ga digneš do skauta, ili bar blizu... Ja imam tri u-21 napadača i sva tri imaju pristojan odnos između odigranih utakmica i broja golova + asistencija...
Prvenstvo 9.kolo
Idemoooooo...
![]()
Polovican ucinak danas...... imamo jednu dilemu da li da kalkulisemo u zadnjem kolu LS... jaci tim je na 2.poziciji u grupi sa kojom ukrstamo a ovaj slabiji na 1.mestu ali je odigrao odlicno grupnu fazu
FC Red Star ✮✮✮✮
Ispade onda da nije bilo prekida,nisam pratio utm. riječ je o mom igraču![]()
LŠ sve ide "k`o po loju". Sigurne igre i uvjerljive pobjede.. za sada..
Al` zato se u Ligi nastavila rasprodaja bodova.
Ne bi mi ništa krivo bilo da nam bodove ne uzimaju ekipe koje su drastično slabije od naše (makar po rate-u).
Opet nakon vodsta, ovaj put od 2:0, završavamo tekmu sa samo jednim osvojenim bodom.
Nadamo se da će se igra u odbrani popraviti ubrzo.
![]()
Last edited by sanhO; 04-15-2015 at 08:41 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!