Page 89 of 113 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast
Results 881 to 890 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Ma nije isto kad ti sam organizujes prvenstvo i ovo sad po meni totalno glupo a bice i u fudbalu jos gore po citavoj Evropi grupe... nije to onaj osecaj kao na mundijalu kad su sva desavanja u jednoj zemlji
    Ma jasno ali pazi, Hrv je imala sad sanse da napravi dobar marketing, da svako dijete zna da ce uskoro biti EP i da ce se dio igrati i kod nas, prilika da se cuje za te decke, a sta oni urade? Bas nista. Ok ja ne pratim bas tako pozorno, ali je cinjenica da sam saznao da se igra kod nas, tek dan prije. I puno je takvih. Cak se i pisalo o tome, kako se nista nije uradilo da se priblizi ljudima kosarka.

Vjerovao ti ili ne, ali nekad je i kod nas svako dijete znalo kad repka igra, mada nismo imali vrhunske rezultate. Sjecam se onog prvenstva kad Hrv nije htjela na postolje, pa to je bila ludnica, nakon svake tekme ides van igrat kosarku, svako drvo je imalo svoj kos bila je ludnica, pa cak i kasnije kad smo otisli u prosjecnost, ali jos uvijek je bilo blisko ljudima, ovo sad je nesto nevjerovatno
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Ma jasno ali pazi, Hrv je imala sad sanse da napravi dobar marketing, da svako dijete zna da ce uskoro biti EP i da ce se dio igrati i kod nas, prilika da se cuje za te decke, a sta oni urade? Bas nista. Ok ja ne pratim bas tako pozorno, ali je cinjenica da sam saznao da se igra kod nas, tek dan prije. I puno je takvih. Cak se i pisalo o tome, kako se nista nije uradilo da se priblizi ljudima kosarka.

Vjerovao ti ili ne, ali nekad je i kod nas svako dijete znalo kad repka igra, mada nismo imali vrhunske rezultate. Sjecam se onog prvenstva kad Hrv nije htjela na postolje, pa to je bila ludnica, nakon svake tekme ides van igrat kosarku, svako drvo je imalo svoj kos bila je ludnica, pa cak i kasnije kad smo otisli u prosjecnost, ali jos uvijek je bilo blisko ljudima, ovo sad je nesto nevjerovatno
    Aco internet danas ne igraju se djeca vise vani kosevi,igralista za mali nogomet sve zjapi prazno nazalost,ali iskreno velika sramota da nisu niti jednom nakrcakli arenu da se orilo u areni kao recimo na rukometu kad je SP bio,a igraci su to ocekivali ali mi smo mentalitet da Gruziju,Makedoniju nece gkledat jer ih smatramo ani kosarkom jbga,a i da je Xeska bila u Zgu nebi bilo puno garant,u prvoj tekmi su nas LOVENCI nadglasali,PA NEMOJ ME HEBAT,a danas nam Cesi ocitali lekciju sramota velika iako bolje da nismo prosli jer bi nas Srbija pregazila bar 40 razlike realno ovo je smjesno i zalo0sno da nas pobjeđuju Gruzija,Senegal,Ceska pa egal sa Filipinima pa to nemoze bit normalno sa ovakom momcadi.Nadalje ja do prije 15 dana nisam pojma imao da je Euro u kosarci kod nas nigdje reklame nista blamaza ogromna i neko za to treba odgovarat

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post

Klasicna prica ako nemas rezultate ko te j... necu ni da te pratim, tako je i kod nas sa fudbalom kad je u pitanju repka totalna nezainteresovanost ali ipak kosarka je sport broj 2 odmah posle fudbala u vecini zemalja i malo je cudno da za to treba nekog da animiras da gleda... jednostavno ljude ne zanima

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Klasicna prica ako nemas rezultate ko te j... necu ni da te pratim, tako je i kod nas sa fudbalom kad je u pitanju repka totalna nezainteresovanost ali ipak kosarka je sport broj 2 odmah posle fudbala u vecini zemalja i malo je cudno da za to treba nekog da animiras da gleda... jednostavno ljude ne zanima
    Zavisi kako gledas i u kojim zemljama nije svugde fudbal broj 1...U Americi nije tek je tamo negde na 4,5 mestu.Evo sad se zavrsilo prvenstvo Amerike gde normalno usa nije ucestvovala i pogadjaj osvojila je VENECUELA I TAMO SE POLAKO KOSARKA PENJe NA VISI rang,naravno u Juznoj Americi je neprikosnoven fudbal i treba tako da ostane jer tamo se razvijaju neverovatni talenti za fudbal,ali ima i dobrih kosarkasa poput legende DJinoblija i Scole..Uzmi u obzir ove zemlje sta su bili u sastavu SSSR tamo nije fudbal bas broj 1,u Africi fudbal i kosarka su na 60-40 dok je u Aziji druga prica tamo je kosarka popularnija i imas jednu drzavu poput Filipina gde ljudi u njoj bukvalno zive za basket i kosarku za fudbal i ne znaju............kod nas bi trebalo ici kosarka,vaterpol,tenis,a ne fudbal.

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Zavisi kako gledas i u kojim zemljama nije svugde fudbal broj 1...U Americi nije tek je tamo negde na 4,5 mestu.Evo sad se zavrsilo prvenstvo Amerike gde normalno usa nije ucestvovala i pogadjaj osvojila je VENECUELA I TAMO SE POLAKO KOSARKA PENJe NA VISI rang,naravno u Juznoj Americi je neprikosnoven fudbal i treba tako da ostane jer tamo se razvijaju neverovatni talenti za fudbal,ali ima i dobrih kosarkasa poput legende DJinoblija i Scole..Uzmi u obzir ove zemlje sta su bili u sastavu SSSR tamo nije fudbal bas broj 1,u Africi fudbal i kosarka su na 60-40 dok je u Aziji druga prica tamo je kosarka popularnija i imas jednu drzavu poput Filipina gde ljudi u njoj bukvalno zive za basket i kosarku za fudbal i ne znaju............kod nas bi trebalo ici kosarka,vaterpol,tenis,a ne fudbal.
    Nisam ni mislio na Amere oni su se uvek razlikovali po svim pitanjima pa i po sportu, moja poenta je da za fudbal i kosarku bar u Evropi ne treba neki poseban marketing kad je u pitanju domacinstvo tvoje zemlje... Aca kaze da mnogi nisu ni znali da se igra kod njih, mozda je tako ali ja bih pre rekao da ih ne zanima

Rookie UnlockeR's Avatar
    Svaka cast za statistiku AML i AMR-a. Jesi koristio tu fomaciju citave sezone, i jel igras preko krila?

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by UnlockeR View Post
    Svaka cast za statistiku AML i AMR-a. Jesi koristio tu fomaciju citave sezone, i jel igras preko krila?
    Stavio sam ovu formaciju pre neki dan kad sam ovog mc istrenirao i amc i sa sad mi dobro ide,preko krila naravno.

Pro PepG's Avatar
    Zilavi Finci

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Zilavi Boga mi...
    A sada na Veselog i Šilba...

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Zilavi Boga mi...
    A sada na Veselog i Šilba...
    Kao sto je rekao Djordjevic "napad dobija jednu utakmicu, odbrana osvaja turnir"

Page 89 of 113 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast