Quote Originally Posted by t11_fan View Post
Neovisno o brzini napredovanja, na višim nivoima ti igrači koje ti ne gledaš su uglavnom stavljeni na aukciju sa nižom početnom cijenom. Obrati pažnju i na to ako nisi dosad, koristit će ti.
Npr. ako igrač je igrač mlad i vrijedi 100M, ima kvalitetu blizu višeg nivoa, onda će vjerojatno bit stavljen na prodaju s početnom cijenom 90M.
Međutim, ako igrač ima jednaku vrijednost, a stariji je i kvalitetom je tek prešao na viši nivo, onda će mu početna cijena aukcije biti 70ak M. Onaj tko obrati pažnju na to i vodi brigu o tom, može si stvoriti financijsku korist kupovanjem jeftinih igrača. Osim toga, kad prodaješ takvog igrača možeš stavit višu cijenu.
Ja kupim za 75M igrača vrijednosti 107M, a prodam za 95M onog koji vrijedi 105M.
da, to jesam primetio. ali sta je tu problem?
evo danas na aukciji napadac, 18 god. ,obe noge deluje na papiru odlicno, ali kvalitet 85 tek dobio 4-tu zvezdicu. menadzer svestan da ce ga tesko prodati TV 65 mil on trazi 45 mil. dakle, situacija o kojoj ti pricas platis manje igraca a ako ti uspe da ga prodas i zaradis. ali ja imam dva napadaca koji se rotiraju obojica sest zvezdica. da sam kupio danas ovog napadaca kad bi on igrao u toj konkurenciji?
ali jos jednom, kapiram ovo sa razlikom u ceni, odlicna stvar.