Results 1 to 10 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ne volim ispast nekulturan i vulgaran al ovo sranje od igrice je prevršilo svaku mjeru. Pa ja se sa ubjedljivo najjačom ekipom borim za jebeno 10 mjesto. Jebem vam sve odreda, konji marke dorat. Koji ste vi turboglupani ja to ne mogu da vjerujem. Pa šta moram da uradim da ova moja ekipa počne da igra jebote ? Koji vam je kurac više, šta me jebete 10 sezonam nedate nam da igramo igricu, nabijem vas na kintona. Nikada više neću ući u ovo sranje od igrice, evo kunem se majkom i ocem da je više nikada neću pokrenuti. Nabijem Vas i vaš top11. Hvala, doviđenja i prijatno.
    S njima ne mozes lepo nego samo nekulturno mi pametni vise psujemo......

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    S njima ne mozes lepo nego samo nekulturno mi pametni vise psujemo......
    Slažem se. Uvijek sam se suzdržavao da ne pišem gluposti ali je to nemoguća mislija suzdržat se vulgarnih komentara. Bukvalno mi je pun qrac ovog njihovog sranja. Drago mi je što je igrica postala hit a napravljena je tamo kod vas, u Srbiji. Drago mi je što je Srbija pokazala da je jedna od jačih zemalja u svijetu što se tiče programiranja. Ali brate više od 3 godine se nerviram. Ajde ono na početku razumijem, ali sada, više od 3 mjeseca ja svaki dan ulazim, pokušavam da napravim ekipu da mogu barem nekog da dobijem, i na kraju me naprave budalom. Kakvu god taktiku da upotrijebim, kakvu god ekipu da imam ja nikoga ne mogu da dobijem. Pa neću više da je igram kada bi mi sad rekli da ću svaku narednu sezonu da budem prvi, samo da povremeno uđem u igricu. Jednostavno ne mogu više. Svim igračima ovdje na forumu želim što više osvojenih titula dok budete igrali ovo sranje od igrice. Pozz iz Tuzle. #SamoSloboda

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Slažem se. Uvijek sam se suzdržavao da ne pišem gluposti ali je to nemoguća mislija suzdržat se vulgarnih komentara. Bukvalno mi je pun qrac ovog njihovog sranja. Drago mi je što je igrica postala hit a napravljena je tamo kod vas, u Srbiji. Drago mi je što je Srbija pokazala da je jedna od jačih zemalja u svijetu što se tiče programiranja. Ali brate više od 3 godine se nerviram. Ajde ono na početku razumijem, ali sada, više od 3 mjeseca ja svaki dan ulazim, pokušavam da napravim ekipu da mogu barem nekog da dobijem, i na kraju me naprave budalom. Kakvu god taktiku da upotrijebim, kakvu god ekipu da imam ja nikoga ne mogu da dobijem. Pa neću više da je igram kada bi mi sad rekli da ću svaku narednu sezonu da budem prvi, samo da povremeno uđem u igricu. Jednostavno ne mogu više. Svim igračima ovdje na forumu želim što više osvojenih titula dok budete igrali ovo sranje od igrice. Pozz iz Tuzle. #SamoSloboda
    Hahahah dobar ti je taj vic prva u svetu jedino po siromastvu..........

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Hahahah dobar ti je taj vic prva u svetu jedino po siromastvu..........
    Hahahaha realno. Ali su ovom igricom pokazali da su u vrhu programiranja, u to sam siguran !