Cao ljudi!
Jel bi mi mogli pomoc?
Protivnik je 87% ja sam na 99%
2. runda je kupa, prvu rundu sam ga pobjedio 1:0 u gostima
Igro sam 4-2-2-2 Hexagon znaci 4-2mc-2aml/amr-2st
On igra 3-1-3W-3 formaciju
Znaci ovako
GK
DL-DC-DR
DMC
ML-MC-MR
AML - AMR
ST
Hvala puno!
Ma kakva akademija i omladinci. Dobro samo za niže nivoe da upadnu 3 besplatna pa se prodaju za lovu i za nekoga ko nema volju da čeka na TL i da budži.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Hvala puno ostavio sam istu formaciju, razbio sam ga 5-1!
I ja razmišljam slično kao ti, da akademija dobro dođe da se bez cimanja dođe do gotovog igrača. Jedino što smatram da za one igrače što traže 99 tokena za 6* kvalitet, to moraju biti igrači najbržeg mogućeg razvoja, jer ne verujem da su toliko bezobrazni da za toliko tokena uvale nekog prosečnog igrača.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pobeda danas u prvenstvu protiv 3% slabijeg igrača. Protivnik nije pratio meč a ja sam napravio promenu napadač umesto požutelog akademca i prešao sa kratkih pasova na kombinovano. A na tekmi do 69 minuta gubim 3:0 a onda dajem 4 gola.
Šta više reći za njihov algoritam?
Za sada u prvenstvu ide OK ali drugi je 8% jači tako da neću izdržati do kraja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mrtva trka za trofeje na levelu 90, pao sam u kvalitetu ali zadovoljavajuća forma ekipe. Počeo igrat bez ST čisto da prekinem niz od 2 trol utakmice od pre par dana, od tada jako dobre igre. Zadovoljan.