Ας κάνω την αρχή! Καλησπέρα!!

Ποιός είσαι??
Είμαι ο Γιάννης από Αγρίνιο, 23 ετών. Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ στην Πάτρα και τώρα κάνω μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη πληροφορική στο Πανεπιστημειο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ) στη Θεσσαλονίκη.

Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?
Με το παιχνίδι αυτό ασχολούμαι εδώ και 6-7 χρόνια ανελλειπώς (κάπου στη μέση έκανα νέο fb συνεπώς και νέο λογαριασμό). Συνήθως είχα ένα στάνταρ σύστημα και έπαιζα πάντα με αυτό και φυσικά με επιθετική κατοχή. Τις τελευταίες 10 περίπου σεζόν άρχισα να χρησιμοποιώ 2-3 συστήματα και να τα προσαρμόζω ανάλογα με τον αντίπαλο. Αγαπημένο σύστημα το 4-4-1-1 τύπου Ατλέτικο Μαδρίτης. Κλειστή άμυνα με αντεπιθέσεις φωτιά!

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι!

Φυσικά και έχω κατακτήσει αρκετούς τίτλους αν και τις τελευταίες 3-4 σεζόν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Νιώθω τυχερός και δυνατός που έχω πάρει Triple Crown σε μια σεζόν που η προετοιμασία της ομάδας είχε αρχίσει από την προηγούμενη και δεν είχα χάσει ματς για ματς έχοντας γίνει ένα με το παιχνίδι για 28 μέρες!!

Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?
Λεφτά δεν έχω βάλει.. Εξαίρεση αποτελούν 2 φορές αδυναμίας όπου έβαλα 5ευρο για να μπορέσω να πάρω 2-3 παίκτες για να συμπληρώσω άξια 18αδα. Εννοείτε πως το παιχνίδι συνήθως το νικά αυτός που έχει βάλει λεφτά (και λέω "συνήθως" καθώς ένα 20-30% το δίνουν και οι γνώσεις) αλλά τι να κάνεις? Συνεχίζεις να προσπαθείς με ότι έχεις!

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι?
Είναι αυτό που με κρατά γατζωμένο στο παιχνίδι! Το αίσθημα που σου δίνει μια αναπάντεχη νίκη απέναντι σε έναν αρκετά δυνατότερο αντίπαλο και σε κρατά ζωντανό στην διεκδίκηση του τροπαίου! Οι ώρες προετοιμασίας και σκέψης συστήματος που απέδωσε στο τέλος! Αξία ανεκτίμητη!

Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?

Τίποτα ιδιαίτερο, τα χρήματα δίνουν τις μάχες. Τον πόλεμο όμως τον κερδίζει το πάθος! Πιστεύω πολύ στο δέσιμο της ομάδας ακόμα και αν αυτό δεν μου έχει δώσει τρόπαιο τις 3 τελευταίες σεζόν! Η εμπειρία μου στο παιχνίδι αυτό μου έχει διδάξει, και έτσι θα συνεχίσω! Καλή συνέχεια!