Results 1 to 10 of 120
Like Tree240Likes

Thread: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Ποιός είσαι??

Ειμαι ο Νικος απο Μυτιληνη. Ειμαι 52 ετων και ειμαι Αποστρατος Αντιπλοιαρχος του Πολεμικου Ναυτικου. (Μηχανικος αεριοστροβιλων).

Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?

Παιζω απ τον καιρο που βγηκε το game στο fb, καλοκαιρακι του 09 νομιζω. Δεν εχω καποιο συστημα μιας και προσαρμοζω την ομαδα αναλογα με το πως παιζει ο αντιπαλος. Αν θα μπορουσα να πω καποιο θα ηταν το 4-1-4-1.

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι! Eχεις επενδυσει χρηματα

Τα πρωτα χρονια επαιρνα συνηθως Double βαζοντας αρκετα χρηματα. Ειχα double τις πρωτες 15-20 σεζον. Το κυπελλο τοτε ηταν απιαστο ονειρο μιας και η κληρωση ηταν γενικη. Ησουν κατηγορια 3 και κληρωνοσουν με 37. Οταν εφτιαξαν (λιγο) την κληρωση του κυπελλου, (παιζεις ΠΑΝΤΑ με ανωτερο αντιπαλο μονο 2-3 κατηγοριες πανω, και ποτέ κατω, ασχετα απ το τι λεει η Nordeus) αρχισαν να ερχονται και τα κυπελλα. Οι τρεις μεγαλες στιγμες μου ειναι οταν στα επιπεδα 28, μετα στο 21, και μετα στο 17, παρατησα τις ομαδες μου, τους πουλησα ολους και ξαναξεκινησα με νεες μικρες ομαδουλες level 1και 2. Tρεις φορες πηγε να μου σπασει το στομαχι απο νευρα και αγανακτηση. (Να προσθεσω εδω κι ενα ολοκαινουριο iphone 3 που συναντησε τον δημιουργο του οταν το εξφενδονισα στον τοιχο μετα απο ηττα απ τον τελευταιο της βαθμολογιας που μου στοιχησε το προ). Ξεκινωντας τρεις φορες απ την αρχη λοιπον, και μετα απο μεγαλες περιοδους πληρους αποχης, ειμαι level 11 τωρα.

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι? Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?

Τιποτα δεν με ενθουσιαζει. Το βρισκω τελειως κουτουρου, ΑΔΙΚΟ, και τα αποτελεσματα των ματς μαλλον σουρελιστικα τις περισσοτερες φορες. Δεν μπορει, δε γινεται να παιζεις τελικο κυπελλου, να εχεις φτασει μεχρι εκει σκορπωντας 4αρες με μολις 3 γκολ παθητικο, ο gk να εχει μεσο ορο 8, και στον τελικο να τρως 4 γκολ απ τον αποντα μανατζερ (0-3 στο 19) και ο gk σου να βαθμολογηθει με 4,2. Δεν γινονται αυτα. Η το αλλο που μου συνεβει πριν μερικες σεζον να χασω στον τελικο του cl απο εναν σχεδον 3αστερο 2-0.
    (Σουτ εγω 19/12/0 αυτος 4/4/2, με το τερμα του να εχει 9 !!!!! ?????? αποκρουσεις!!!! και συστημα 2mc aml-amc-amc-amc-amr st-st-st) Οκ τρολλιες γινονται, δεκτον. Αλλα αν γινονται στον τελικο να βαλουν το παιχνιδακι τους εκει που ξερουν.
    Μου εχουν συμβει εδω ΤΑ κουλα και απιστευτα!!! Τα εχω ποσταρει εδω τα περισσοτερα. Μεχρι που καποιοι απο εδω μου ειπαν δεν γινονται αυτα...δωσε την ομαδα σου να την παιζουμε εμεις να δουμε πως θα παει!!!! Αυτοι οι καποιο θα το θυμουνται σιγουρα.

Το support????
    Xαχαχαχχα.. Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?? Ειναι με πολυυυυυυ επιεικεια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Απαντουν στα διαφορα σχολια/παρατηρησεις/προβληματα αραδιαζοντας μερικες γραμμες copy-paste απ τον κανονισμο του παιχνιδιου.Σε προσφατη μου ερωτηση γιατι κληρωθηκα με αντιπαλους ενα level πανω στο CL, μου ειπαν οτι αυτος που παιρνει προ θα κληρωνεται με "low performing teams" του αμεσως ανωτερου επιπεδου. Οταν τους εστειλα συνημμενα φωτο απο τους αντιπαλους μου στο CL που ειχαν Double/Treble, λεγοντας...αυτους εδω θεωρειτε σεις low performing teams?? Kαι αφου αυτοι εχουν παρει προ γιατι παιζουν με εμενα που ειμαι μια κατηγορια κατω??? Να μην τα πολυλογω αυτο που εκαναν αντι να μου απαντησουν ηταν να μου διαγραψουν το support ticket και οτι ειχε λεχθει μεχρι τοτε να εξαφανιστει. Θα μου πειτε τωρα...μα καλα τοτε γιατι παιζεις??? Παιζω γιατι ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ το ρημαδι. Σαν ναρκωτικο. Με χαλαει το ξερω, αλλα δεν εχω το σθενος να το παρατησω.Ολο το κοβω, κι ολο ξανακυλαω.
    Last edited by Nikose; 11-10-2016 at 12:08 PM.