Results 1 to 10 of 120
Like Tree240Likes

Thread: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Αποστόλης, πατριωτάκι με τον Τέσλα (σύμπτωση ). Μηχανικός στις τηλεπικοινωνίες. Ζω και εργάζομαι στας Αθήνας εδώ και μερικά χρόνια. Ηλικίες δεν λέμε αλλά αρχίσαμε να γκριζάρουμε

1μιση χρόνο παίζω το παιχνίδι, ξεκίνησα χαλαρά, κάποια στιγμή δεν ασχολήθηκα κι όλας πολύ με την ομάδα, αλλά εδώ και μισό χρόνο και βάλε με τις νέες εκδόσεις και τα νέα features μου άρεσε πολύ το potential του παιχνιδιού και είπα να ασχοληθώ πιο ενεργά.
    Πριν λίγο καιρό μπήκα και στο forum το οποίο μου άλλαξε και level και προοπτική στο παιχνίδι (φανταστείτε ότι power training δεν έκανα μόνο ομαδικές προπονήσεις)

Αγαπημένο σύστημα 4-5-1v με παραλλαγές. Με πιο αδύναμους αντιπάλους ένας DC λιγότερο και τον βάζω όπου πιστεύω θα μου δώσει πλεονέκτημα. Επίσης φέτος άρχισα μιας και έχω πλάγια AM τα οποία είναι και ST ή AMC, να παίζω που και που και 4-4-2nd. Tυχαίνει σε μερικά ματς ο assistant να λέει ότι μου κλέβουν τις μπαλιές στα πλάγια και τι γυρίζω σε αυτό το σύστημα από κέντρο και συνήθως λειτουργεί πολύ καλά. Παρόλαυτα αγαπώ συστήματα με πλάγια AM όποια κι αν είναι αυτα

Δεν έχω triple crown και γενικά το cup με δυσκολεύει πάρα πολύ λόγω κληρώσεων. Έφτιαξα μια δεύτερη ομαδα ομώς που είναι σε μικρό επίπεδο και πίστευω λόγω των εμπειριών που έχω μαζέψει να το καταφερω με αυτή την ομάδα. (να μου φύγει και το άχτι!) Έχω κάνει όμως double και γενικά είμαι ανταγωνιστικός κάθε χρονιά. Πρωταθλητής των δευτεραθλητών
    Ίσως το cup πριν 2 σεζόν να ήταν κορυφαία στιγμή λόγω τρομερής δυσκολίας.

Βάζω χρήματα στο παιχνίδι. Το πακετάκι των 10€ ανά 1 ή 2 μήνες. Πιο πολύ το κάνω σαν support σοτυς developers. Έχω την τάση όπου βλεπω καλή δουλειά να γίνεται να θελω να ανταμείψω. Μην ξεχνάμε ότι πίσω από το παιχνίδι υπάρχουν εργαζόμενοι και η εταιρεία τους έχει έσοδα από διαφημίσεις και από in game αγορές. Άρα όσο το παιχνίδι με ικανοποιεί θα δίνω κι εγώ την οικονομική συμμετοχή μου. Μέχρι τώρα δεν τα αξιοποιούσα καλά βέβαια.. έμαθα πολλά θα τα αξιοποιώ καλύτερα. Παρόλαυτα σε όσους δεν βάζουν λεφτά έχω να πώ: Μην φοβάστε αυτούς που βάζουν λεφτά. Ναι έχουν ένα advantage αλλά θέλει γνώση για να αξιοποηθεί σωστά αλλιώς είναι τρύπα στο νερό (εκτός φυσικά αν ο άλλος αφήνει τον μισθό του καθέ μήνα στην Nordeus).

Μιλάμε για football manager άρα το καλύτερο feature είναι ένα. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Την Κυριακή της καινούριας σεζόν ξυπνάω σαν μικρό παιδάκι

Μακάρι το παιχνίδι να συνεχίσει να εξελίσεται.
    Όπως είπα έχει μεγάλο potential.
    Επίσης το Football Manager μπαίνει δυνατά και στα mobile γήπεδα άρα θα έχουμε ανταγωνισμό και αυτό ελπίζω να βοηθήσει.

Καλές σεζόν να έχουμε!
    Last edited by Cloverfield; 10-28-2016 at 03:38 PM.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Ποιός είσαι??
    Ειμαι ο Νικος απο Αθηνα καταγωγη Κερκυρα αποφοιτος ΤΕΦΑΑ εργαζομαι αθηνα μια δουλεια δεν ειναι αρκετη ειμαι
    και οδηγος λεωφορειου.

Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?παιζω ολα τα συστηματα το αγαπημενο ειναι 4-3n-2w-1,4-1-2-1-2
    αλλα και το 4-5-1 vstyle παιζω 7 χρονια

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι! απο τιτλους αρκετους ειχα 4- τρεμπλ οταν ξεκινησα το παιχνιδι
    αλλα οσο ανεβαινα επιπεδο δυσκολευαν τα πραγματα δεν ειχα τον αναλογο χονο να ασχοληθω με το παιχνιδι λενε αν το αφησεις
    θα σε αφησει χα, χα μια μεγαλη στιγμη οταν ημουν επιπεδο 19 και πηρα το τσαμπιον λινγκ απεναντι σε δυνατοτερο
    αντιπαλο με κανενα υποστηρικτη εγω ,ενω αυτος ειχε 15

Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?καθε σαιζον 10 ευρω στην πρωτη ομαδα, στην δευτερη ομαδα καθολου

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι οταν χανω και ανατρεπω το αποτελεσμα

Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις
    πιστευω οτι το παιχνιδι συνεχως εξελισεται γκρινια θα υπαρχει παντα, δεν μπορουμε
    ολοι να κερδιζουμε συνεχεια,νομιζω οι εργαζομενοι σην Νορντεους προσπαθουν συνεχως
    για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,ελπιζω συντομα να μπορουμε να βλεπουμε κανονικα τους
    παικτες οπως στα αλλα ποδοσφαιρικα παιχνιδια αρκετα με τις κουκιδες χα,χα,χα