PepG, što si primio dva gola od boranije?
za sve nas koji se nerviramo zbog trol rezultata jebiga desava se i to treba prihvatiti. Ali, budite posteni i priznajte da i vase protivnike u prvenstvu zna da zvekne trol rezultat. Evo primer kod mene: treceplasirani u mom prvenstvu je igrao kod kuce protiv slabijeg protivnika koji ima 4-5 igraca na pogresnim pozicijama i poraz kod kuce 2:1. ja sam imao trol tekmu pre dva tri kola sada se to njemu dogodilo... jebiga.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Zadnji na tabeli u debelom minusu bez pobede poveo protiv lidera 2:0..... muuuk na stadionu, dobro da nije pao i treci razbio bih telefon
@ Ilok
vidim da pratis desavanja u srpskom fudbalu, pa da ti napisem moje vidjenje cele price:
u Zvezdi su se od odlaska Dzajica 2004. godine smenjivale barabe kojima je jedini cilj da uvecaju svoje licno bogastvo a to sto se Zvezdi uvecava dug stoli ih bojko! Oni preko politicara dobiju sponzorstvo nekog javnog preduzeca ( NIS Skundric, Telekom) kad se proda igrac podele pare i to je to. To sto si napisao da Zvezda krene sa mladima i polako da smanjuje dug od te price nema nista. Taj ljudski talog ima podrsku politicara tj. politicari dobijaju procenat od cele price i to je to.
Slicna prica je u Partizanu s tim sto je tamo malo bolja situacija, jer tamo vazi princip da mi ukrademo za sebe ali daj ipak malo i klub da dobije nesto. Trenutno je u toku proces smanjivanja uticaja Zahavija na FK Partizan dakle da menadzeri nove ekipe u Partizanu budu glavni a ne Zahavi.
Ali, Partizan je recimo u zadnjih 10-15 godina prodao dosta igraca za sasvim solidne cifre za razliku od Zvezde pa da su bar ostavili klub na pozitivnoj nuli ne klub je navodno u minusu desetak miliona evra. STRASNO!
Ali kakva drzava tako i sve ostalo.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Vrijeme odigravanja baš i ne odgovara jer se igra 2-3 sata nakon ligaške, al nevjerujem da će to da pravi neku razliku. Siniša mnogo si jači, samo se nadam da će moji nastaviti u istom ritmu kako igraju od početka sezone.
MNK Kaskada
Mačva FC
Prva utakmica u gostima:
Ove sezone koristim grb poklonjen od NTNK valjda će mi donijet sreću