Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Ma Srbija to uzima lagano. Kako god okreneš najjači su. Imaju jaku petorku, a još jaču klupu. Ko god da uđe dobar. Ne zna se ko je bolji. Prva petorka igra prvih pet minuta četvrtine. Onda polako ulaze drugi igrači, i onda kada pogledaš na kladionici, svi igrači Srbije prešli zadanu normu .

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ma Srbija to uzima lagano. Kako god okreneš najjači su. Imaju jaku petorku, a još jaču klupu. Ko god da uđe dobar. Ne zna se ko je bolji. Prva petorka igra prvih pet minuta četvrtine. Onda polako ulaze drugi igrači, i onda kada pogledaš na kladionici, svi igrači Srbije prešli zadanu normu .
    pazi da vas Grcka nebi polupala a prije toga Hrvatska,a ni Francuze a boga mi ni Spanjolce netreba podcjenit

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    pazi da vas Grcka nebi polupala a prije toga Hrvatska,a ni Francuze a boga mi ni Spanjolce netreba podcjenit
    Drug ja sam iz Tuzle. Tuzla je inače u Bosni i Hercegovini hahaha. Ja samo govorim moje lično mišljenje ko bi mogao da osvoji. Do sada se Srbija pokazala kao najbolja, i moje lično mišljenje je da će oni da odrade ovo prvenstvo bez poraza. I drago mi je što nismo dobili Fince, jer bi se osramotili sa Srbima .

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Ja bi bas voleo vas u cetvrt-finalu jer bi vas sa ovakvom nasom igro razbili minimum 20 razlike ali kako stvari stoje vi ispadate od Ceske koja ima dobru ekipu............

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Milane spominjao si da je ovaj sto te izbacio najjaci u nasoj LP ocito nije a vjeruj ovaj sto je 5-0 pobjedio je jos bolji od njega ali sta ovom drvetu vrijede 7-9* igraci kad ga ja na njegovom terenu nasapunja i stvarno mi je cudno sto ga nisi prosao a lik nije Mesu uspio pobjedit

LP DETALJI

nakon 9 min sam 2-0 vodio imao je neke poluprilike lik ali onda cudan i dvojben penal za njega i gol primam,i opet slobodnjak i gol 2-2 izuzev toga poluprilike je imao nista specijalno,ali Suarez je pretrco tri protivnicka igraca od 8* i zavuko gol za 3-2 i mirniji uzvrat gdje ocekujemo OPET BORBU NISTA JOS NIJE GOTOVO