Quote Originally Posted by t11_fan View Post
@lespa
Glupo je što kad ti biraš termin utakmice, računaju samo tvoje utakmice u dostupnosti termina, barem sam ja tako primjetio. Na taj način možeš stavit protivnika u problem da ima npr. 2 utakmice unutar sat vremena.
A inače ja vjerujem da nisam jedini koji je imao sezone gdje su mi stavili gotovo sve utakmice u vremenski razmak od 3 sata i tako svakog dana sezone..R.I.P. busteri. To nije imalo smisla. 2 utakmice u 3 sata i onda 21 sat pauze do sljedeće!?
Ove sezone sam došao kasno, moji timovi su već gotovo prošli taj period od 2 utakmice dnevno, ali ove zadnje utakmice što sam ja vidio nisu bile u tako problematičnom razmaku. Danas Celtic imao utakmicu popodne oko 15 do 6 i navečer ima oko 15 do 10. Po meni minimalna razlika bi trebala bit 6 sati, a realno možda i više. Jedna ujutro, jedna navečer, to bi bilo fer, tako da se tad i ne bi morali trošit busteri.
idealan razmak bi bio 8 sati po meni tako se i igraci stignu odmorit,a ne ovako sto kazes unutar 4 sata 2 utakmice,kofera ni za lijek jbga
prvu tekmu normal stavit i nizak presing i rezerve maksimalno ako je fenjeras neki i onda drugu sa napadacki cjeli teren i sa prvom postavom druge nema....
zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat jer ne vidim svrhu prijatelja osim pratnje a i za to je dovoljno 3-4 samo za posjed ostalo nema efekta pratilo me 4 ili 20 ljudi isto mi je
i onda ja koji imam 200 ljudi na listi od toga 150 moj server i od toga 90 aktivnih sigurno,zasto nam onda daju samo 1 kofer poslalo mi ga 1 ili svih 200 ljudi nema logike,nadalje neka uvedu reda po tom pitanju ili ako vec nemoze 1 za 1 neka bude limit 50 dnevno svega da mos dobit od prijatelja dakle ako mi 70 ljudi posalje zelene neka mi 50 sjedne i tako ostale bustere jer ovo inace nema smisla a i na taj nacin bi ljudi opet bili aktivni a nebi bilo skidanja i banovanja,nije neka filozofija i time bi dosta igraca vratili garant
A sto se tokena tice brate mili ili neka malo pojeftine ili neka daju vecu kolicinu,nesto bilo sto da privuku ljude da kupe jer nece ni jedna budala osim mene kupit 42 tokena za 40 kuna (oko 6.5 eura)