Results 1 to 10 of 193
Like Tree339Likes

Thread: Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Posle trolovanja jačeg u LŠ, znao sam da će mi se vratiti krvavo u Ligi... Poraz od 1-4, gde pri rezultatu 1-1 i mojoj defanzivnoj formaciji, moj glupi golman sa 1 na 1 specijalnošću prima 3 gola u situacijama 1 na 1... Prvo, kako, bre 1 na 1 kad igram bunker... Drugo, zar od 3 baš nijedan da odbrani... S*r*m mu se na specijalnost... Kad te golman proda, možeš formaciju i taktiku da okačiš mački o rep... i sve ono što si naučio kao menadžer za sve ove godine, i to okači mački o rep...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Posle trolovanja jačeg u LŠ, znao sam da će mi se vratiti krvavo u Ligi... Poraz od 1-4, gde pri rezultatu 1-1 i mojoj defanzivnoj formaciji, moj glupi golman sa 1 na 1 specijalnošću prima 3 gola u situacijama 1 na 1... Prvo, kako, bre 1 na 1 kad igram bunker... Drugo, zar od 3 baš nijedan da odbrani... S*r*m mu se na specijalnost... Kad te golman proda, možeš formaciju i taktiku da okačiš mački o rep... i sve ono što si naučio kao menadžer za sve ove godine, i to okači mački o rep...
    ha ha ha ha ha...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    E tu sam lekciju davno naučio, i nažalost moji timovi redovno ponavljaju tu lekciju da ne zaboravim
    Nego daj ti svom timu ime Boranija pa se nećeš ljutit kad igraju loše, nema ti druge

I naravno, čestitke svima koji već imaju neke trofeje osigurane ove sezone!
    Ex top eleven player