Results 1 to 10 of 62
Like Tree83Likes

Thread: Sezona 81 - 26.Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    pozz svima na forumu, zanimaju me transferi tacnije pregovori, da li imate ikakva iskustva sa tim, posto evo ja kome god da posaljem ponudu za igraca u 99%slucajeva budem odbijem, posaljem i drugom menadzeru 2-3 tokena ali opet nista, jer bolje mi je to nego da se trzam na aukcijama a i nmg kupit igraca dobrog da neode preko 15-20T

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Konstantin Car View Post
    pozz svima na forumu, zanimaju me transferi tacnije pregovori, da li imate ikakva iskustva sa tim, posto evo ja kome god da posaljem ponudu za igraca u 99%slucajeva budem odbijem, posaljem i drugom menadzeru 2-3 tokena ali opet nista, jer bolje mi je to nego da se trzam na aukcijama a i nmg kupit igraca dobrog da neode preko 15-20T
    Pa ako te odbio onda znači da nije na prodaju ili ga želi prodati prijatelju. A moraš da paziš i da mu nisi konkurencija, tj. da niste isti level. Ja ili kupujem od prijatelja ili kupujem sa pregovora igrače kojima je postavljena cijena. Daj više od 3 tokena, sitno je to, čekaj da postavi cijenu (7-8 tokena je tarifa).

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nisam imao vremena da postavim slike sa posljednjeg turnira saveza pa evo sad.

POLUFINALE:

FINALE:

Nismo imali sreće sa današnjim izvlačenjem, protivnici su sve teži, ali nema predaje.