Da nabacim neki post nakon posta od nekoliko tjedana hahaha.
Glavni tim mi jedini igra na novi TE i muku mučim sa samim otvaranjem igre, loading stane na 70-80% i adobe flash jednostavno zablokira. Nekad otvori od prve, nekad neće ni nakon 10 pokušaja. Zbog takvih problema se dogodi da budem blizu ponavljanja nivoa i onda ne mogu otvorit igru, tim zareda nekoliko dobrih utakmica i popne se na poziciju koja niti je top 4 niti mogu izbjeć promociju Iz kupa i LP sam ispao u 1/8 finala.
Savez igra sa forumašima, članovima bivše OMA lige, trenutno imamo 301 bod prije večerašnjeg uzvrata polufinala.
Dnipro (zasad upitno) i Šahtar (sigurno) izbjegavaju promociju pa me spašavaju gubljenja vremena na aukcije
Celtic je najjači moj tim ove sezone, izgubio finale kupa, trenutno je 3. u ligi ali konkurenti su jako blizu, u LP nije prošao grupu.
Put do finala je bio čudo, nisam gledao nijednu utakmicu do polufinala i to uzvrata, prvu sam izgubio u gostima 2-1 protiv tima od 7* (Celtic na 5*), a u uzvratu u 88' zabili za 1-0 iz kornera, asistirao igrač koji je ušao s klupe. Jedina utakmica kupa koju sam pratio ove sezone i to kakvo slavlje protiv puno jačeg protivnika za finale kupa . U finalu nas je opet čekao jači, nisam mogao pratit, poraz ali nema veze.

Čuo sam za neki update na ovaj TE2016, osobno nisam uočio nikakve novosti na PC verziji, ali jedino što me iritira je propast trgovine dresovima koja je izgubila svaki smisao. Niti su stavili dresove reprezentacija za Euro, niti su stavili stare dresove klubova na popust, niti ubacili nove za sezonu 16/17.
Gore od goreg. Ona 3 "classic" dresa što su stavili neću ni spominjat jer je sramota da od toliko mogućnosti stave samo to.