Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    A pazi lažnjaka. Drugi put ulazim na ovaj profil. Ušao sam na početku sezone, skockao neku ekipicu i ušao sam danas. Ekipa je stara, nikakva, a lagano sam prvi na tabeli. I koja je tu logika ? Ako oni prave igricu kao u realnom životu, gdje to još ima da je ekipa prepuštena sama sebi i da je prva na tabeli ? Pa svi vi koji ste ikada igrali nogometa, pa i dovoljno da gledate na tv-u znate da ako igrač jedan dan ne trenira nema mu prve postave. Ovi moji ovdje nisu trenirali nikad u životu a prvi su na tabeli, i to ubjedljivo. Šta je još zanimljivo ni jedan igrač im se nije povrijedio od početka sezone. Ja danas imam povredu u 5 minuti, ulazi izmjena koja se odma povrijedila u 10 minuti.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	18 
Size:	68.2 KB 
ID:	53569
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2.jpg 
Views:	18 
Size:	63.8 KB 
ID:	53570

Po nekoj mojoj logici bi trebalo napraviti nešto tipa, ne ulazis u igricu svaki dan, jebe mi se što nemaš kad, nemaš interneta, što si kupio 1000 tokena i misliš da ćeš biti prvi. Jednostavno ako nisi cijelu sezonu uz svoju ekipu, ne treniraš ekipu, daješ im moral, jednostavno ne treba i ne smijes da se boriš za vrh tabele. Automatski protiv koga god da igraš treba da ti je lošiji posjed, da ti se prije igrač povrijedi jer ne trenira ... Dok je to kod njih suprotno. Eto Murinjo je kada je tek došao u Čelzi osvojio titulu primivši svega 15 golova. U poređenju sa ovom sadašnjom postavom imao je lošije igrače, a sada je sa ovim igračima, nakon par kola primio 20 golova. I sam priznaje da ne daje svoj maximum i da je on jedan od najvećih krivaca za poraze Čelzija. Ovo jeste neko kruto poređenje ali je kako god realnije odo ovoga što oni imaju u ovom sranju od igrice. Brate dragi ako hoće da naprave ovu igricu realnom treba da naprave nešto za nas aktivne. Ja sam sedmu sezonu svaki božiji dan aktivan, non stop mijenjam igrače, igrači dobijaju odlične ocjene, liga mi ni jedna nije teška kada pogledaš aktivnosti drugih menadžera i njihove ekipe, ali već 6 sezona ne mogu biti na jebenoj 7. poziciji. Pa to nema nigdje, ali bukvalno ni na jednoj drugoj igrici. Realno me zaboli kurac da li će oni ikad, a znam da neće nikad, napraviti nešto novo u igrici. Nešto što će približiti ovu igricu realnosti. Oni rade i radit će na dizajnu same igrice. Meni je bitno da je Sloboda danas dobila Veleža i ostala na drugoj poziciji, a ova Sloboda na top11 nek završi koja hoće. #SamoSloboda
    Last edited by munchen; 09-13-2015 at 05:53 PM.